Vålandstun: et Heime-prosjekt

Heime er Ineo Eiendoms bokonsept for mennesker som dyrker fellesskap, opplevelser, trygghet og tid til overs. Samtidig legger Heime til rette for at du kan trekke deg tilbake og være alene når du vil – i en stilfull og praktisk leilighet som bare er din og som har alt du trenger for å leve et godt liv.

For deg som flytter inn på Vålandstun innebærer Heime at du får nyte godt av flotte fellesarealer som ivaretar både praktiske behov og behovet for sosialt samvær. Selskapslokale, treningsrom, bibliotek, drivhus og gjesteleilighet er noen eksempler.

Biblioteket i foajeen.

Et perfekt sted å nyte avisen en regnværsdag. Her kommer elegante sittegrupper med god belysning og magasiner, dagens aviser og bøker.

Restaurant, allrom og selskapslokale.

Vålandstun får egen restaurant hvor en profesjonell kokk lager maten to-tre dager i uken. Du betaler kun de dagene du spiser der. Rommet blir et sosialt treffsted.

Les mer

Treningsrom med personlig trener.

Det vil bli arrangert organiserte fellestreninger i treningsrommet eller du kan få personlig trening. Rommet er selvsagt også disponibelt for deg som vil ha en egentreningsøkt på apparatene som kommer.

Drivhus, delerom og hageguru.

I drivhuset kan du dyrke grønnsaker og urter, gjerne med bistand fra Vålandstuns grønne mentor, Ole Geir Skjæveland. Redskaper finner du i delerommet, hvor du også kan foredle sløydferdighetene over dreiebenken. Og etter endt økt kan du kanskje ta et stille kvarter i en fluktstol i det lune grøntområdet mellom byggene?

Les mer

Leiligheter med teknologi som gjør livet enklere – ha full kontroll med Heime-Appen.

Tenk å ligge i senga og kontrollere at døra er låst og at lyset i stua er dimmet. Og så sjekke hva som serveres i restauranten denne uken og når gledesspreder Elisabeth skal ha styrketrening i morgen. Alt via Ineo Eiendoms egenutviklede Heime-app og smarthusteknologien som kan leveres i samarbeid med Showroom Stavanger.

Heime er en boligstyrings- og kommunikasjonsapp du kan ha på telefonen din. Med den kan du enkelt holde kontroll på ting som energiforbruk, temperatur, solskjerming, lyd, TV, alarm og låsing hjemme. Siden det lages en spesialtilpasset versjon av Heime til Vålandstun, vil beboerne kunne følge med på hva som skjer i fellesskapet og melde seg på aktiviteter, reservere verktøy, bestille el-bil, el-sykkel, taxi og mye mer. Gjennom appen kan du også kommunisere med de andre beboerne og sjekke hvem som har lyst å bli med rundt Mosvatnet eller be noen om å vanne blomstene når du skal en uke på fjellet.

Det overordnede formålet med Heime-appen er at du som beboer i Vålandstun skal få en enklere og bedre hverdag, og muligheten til å være sosial når du ønsker det. Det handler om bomiljø – det handler om boglede.

Ut på kjøretur? Lån en el-bil fra garasjen.

På Vålandstun kommer en carpool med el-biler beboerne kan disponere. Endelig antall og type biler er en avgjørelse utbygger tar i samråd med beboerne før innflytting, men foreløpig plan tilsier biltyper som BMW i3, VW Buzz og Jaguar I-Pace. Utbygger bekoster innkjøp av bilene. Bestilling av bilene håndteres gjennom en egen app og brukeren blir belastet i forhold til bruk.

Beboerne på Vålandstun kan også leie el-sykler fra garasjen for kr. 30 pr. døgn. Disse er perfekte når du bare skal en kjapp tur til sentrum, kjøpe litt rykende ferskt bakverk på Vaaland Dampbakeri eller bare ta en luftetur en tidlig morgen.