Hei! Så kjekt å se deg!

På Vålandstun blir du fort kjent med Elisabeth Isdal. Du vil møtte henne i resepsjonen, biblioteket, foajeen, på tur, i hagen og i treningsrommet.

Elisabeth er utdannet sosionom og danser, og blir en trygg ressurs i hverdagen for beboerne på Vålandstun. Altså en person med tid og anledning til deg, en du kan ha den gode samtalen med.

I tillegg til å være en av dem som gjør Vålandstun til et varmt og sosialt sted å bo, vil Elisabeth hjelpe deg å få pulsen opp. Her kan det bli yoga i hagen, vals i treningsrommet og turer i nærområdet – du er med og bestemmer hva dagens økt skal bestå av.

Biblioteket i foajeen.

Et perfekt sted å nyte avisen en regnværsdag. Her kommer elegante sittegrupper med god belysning og magasiner, dagens aviser og bøker.

Restaurant, allrom og selskapslokale.

Vålandstun får egen restaurant hvor en profesjonell kokk lager maten to-tre dager i uken. Du betaler kun de dagene du spiser der. Rommet blir et sosialt treffsted.

Les mer

Treningsrom med personlig trener.

Elisabeth Isdal vil arrangere organiserte fellestreninger i treningsrommet, men også være til stede for deg som gjerne vil ha personlig treningsveiledning i rolige omgivelser. Rommet er selvsagt også disponibelt for deg som vil ha en egentreningsøkt på apparatene som kommer.

Drivhus, delerom og hageguru.

I drivhuset kan du dyrke grønnsaker og urter, gjerne med bistand fra Vålandstuns grønne mentor, Ole Geir Skjæveland. Redskaper finner du i delerommet, hvor du også kan foredle sløydferdighetene over dreiebenken. Og etter endt økt kan du kanskje ta et stille kvarter i en fluktstol i det lune grøntområdet mellom byggene?

Les mer

Ut på kjøretur? Lån en el-bil fra garasjen.

På Vålandstun kommer en carpool med el-biler beboerne kan disponere. Endelig antall og type biler er en avgjørelse utbygger tar i samråd med beboerne før innflytting, men foreløpig plan tilsier biltyper som BMW i3, VW Buzz og Jaguar I-Pace. Utbygger bekoster innkjøp av bilene. Bestilling av bilene håndteres gjennom en egen app og brukeren blir belastet i forhold til bruk.

Beboerne på Vålandstun kan også leie el-sykler fra garasjen for kr. 30 pr. døgn. Disse er perfekte når du bare skal en kjapp tur til sentrum, kjøpe litt rykende ferskt bakverk på Vaaland Dampbakeri eller bare ta en luftetur en tidlig morgen.