Et varmere sted

Høyt oppe mot Vålandshaugen, solrikt og med flott utsikt kommer leilighetene i Vålandstun. Prosjektet vil få gjennomtenkte og skreddersydde løsninger for både bebyggelse og landskap, noe som igjen vil gi beboerne mange unike fordeler. Tanken er å skape et «forbildeprosjekt» som inspirerer til aktivitet, fellesskap og glede. Vi kaller det: ET VARMERE STED.

Karakteristisk trehusbebyggelse i hovedsaklig jugendstil omkranser eiendommen mot nord, øst og vest, og mot sør ser man inn mot majestetiske trær i Vålandsskogen. Vi synes tanken om å videreføre bruk av tre som byggemateriale virker både naturlig og spennende. Nærheten til både Stavanger sentrum og otte rekreasjonsområder er unik. Nabolaget er godt etablert, rolig og innbydende.

Prosjektet vil inneholde ca. 40 trivelige leiligheter i ulike størrelser mellom 50 – 111 m². Disse skal gis et individuelt preg, og utnytte kvalitetene som lys, utsikt og sol. Det skal skapes gode planløsninger som er funksjonelle og vakre. Det skal være gode dagslysforhold, solig og vakker materialbruk og generøse romhøyder. De tekniske løsningene skal være robuste, enkle og fram- tidsrettede med tanke på at beboernes ønsker kan endres over tid.

Vaalandstun

Vålandstun skal også ha spenstige fellesarealer med gode møteplasser, fellesløsninger og universell utforming. Det jobbes nå med å kartlegge løsninger som f.eks betjent resepsjon, mingleområde, mulighet for felles kjøkkenfuksjon, hjelp til organisering av fritidsaktiviteter, minibryggeri, drivhus m.m.


Meld interesse

Fyll ut kontaktskjema for å melde interesse. Du vil da bli lagt til nyhetsbrevet for Vålandstun hvor du vil få oppdateringer om prosjektet frem mot salgsstart. Dette vil også danne grunnlaget for hvem vi tar kontakt med først når salget starter. Skulle du ønske kan du melde deg av nyhetsbrevet.

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]